Sopár Adrián Sopár Adrián személyes weblapja.
Nyelv
Sopár Adrián 2023 © Minden jog fentartva

Blog

Bemutatkozás

Sziasztok! Adrián vagyok. Jelenleg szoftverfejlesztőnek tanulok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, de a szoftverfejlesztés mellett sok más dolog is érdekel. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy ezen keresztül osszam meg ötleteimet és gondolataimat bizonyos témákban.

Szerintem az írás a legtisztább és legtömörebb formája a gondolatok átadásának. David McCullough szerint: “Az írás gondolkodás. Jól írni annyit jelent, mint világosan gondolkodni. Ezért olyan nehéz." Az írás segít átgondolni és jobban megérteni bizonyos témákat, rátalálni a logikai lyukakra az elméletben, ellentétben a beszéddel, ahol könnyű átsiklani a részletek felett vagy megfeledkezni róluk. Ezért szeretem annyira ezt a formáját a gondolatok átadásának. Másfelöl pedig fontos számomra az archiválás is, az emlékek megőrzése. Így ez a blog részben archivuma a gondolataimnak és azon keresztül pedig a személyiségem egy részének is.

A blogon technológiával, szoftverfejlesztéssel és hobbi projektjeimmel kapcsolatos cikkeket tevrvezek írni főként, de előfordulhatnak cikkek bármilyen témában ami érdekel. Nem tervezek rendszeresen publikálni vagy egy ütemtervhez kötni magam. Előfordulhat, hogy egy hónapban töbször is posztolok, de az is, hogy hónapokig nem kerül ki új cikk a blogra, attól függően, hogy mennyi ötletem, motivációm és szabadidőm van.

A blog nem támogatja a kommenteket. Ha szeretnél hozzászólni egy adott cikkhez, akkor azt e-mailen keresztül tudod megtenni.

Kellemes olvasgatást kívánok! :)

Blogroll

Link Leírás
datagubbe.se Elmélkedések régi számítógépekről, technológiáról és bármi egyébről, ami kapcsolódik.
ajroach42.com technológia, kultúra, zene, filmek, archiválás
contemporary-home-computing.org A cím elmond mindent.
beej.us programozás